Blogem na pomoc „distančním“ dětem

Máme čtyři děti – sedmáka, šesťačku, prvňáčka a předškoláčka. Řeším distanční výuku, docházení prvňáčka do školy s rouškami a školku, která je čas od času zavřená kvůli karanténě paní učitelky nebo některého z dětí docházejících do MŠ. Vidím, jak jsou děti stále unavenější z online výuky a otrávenější z celé této situace. Každý den se […]

Kreativní potřeby - nůžky, pastelky, kleště, špendlíky, nitě, pírka, korálky, štětec, pravítko

Máme čtyři děti – sedmáka, šesťačku, prvňáčka a předškoláčka. Řeším distanční výuku, docházení prvňáčka do školy s rouškami a školku, která je čas od času zavřená kvůli karanténě paní učitelky nebo některého z dětí docházejících do MŠ.

Vidím, jak jsou děti stále unavenější z online výuky a otrávenější z celé této situace. Každý den se ptají, kdy už je konečně pustí do školy a mě mrzí, že jim na tuto otázku nedokážu odpovědět. A pokud nechci, aby mě naše čtyři lásky sežraly zaživa, je pro mě nutností je odpoledne zaměstnat jakýmkoliv způsobem.

Bavíme se různě – tvoříme, čteme, chodíme na hravé procházky, jezdíme na výlety, hrajeme všemožné hry, vaříme, pečeme a jasně, někdy sedíme, díváme se na telku nebo hrajeme hry na XBoxu.

Tak jdeme na to! Zlepšíme dětem náladu 😉

Nářadí a pomůcky, které budeme používat při tvořivých aktivitách. Kleště, nůžky, pastelky, pravítko, špendlíky, štětec, nanuková dřívka, nit, pírka, korálky, špachtle.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *